bodytec purmerend voedingsbegeleiding

Hoe wij ons voelen en hoe wij eruit zien daar is onze voeding voor een heel groot deel verantwoordelijk voor. Talloze studies en wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat vele van ons ‘ondervoed’ zijn, er zitten te weinig voedingsstoffen in ons eten en te veel vulmiddelen, logisch dat ons lichaam continu aangeeft dat het honger heeft, honger naar voedingstoffen, maar welke hebben wij nou nodig en waar zitten ze in?

Door de overvloed aan reclame en commerciële informatie die via de media op ons wordt “afgevuurd”, is het moeilijk de juiste keuzes te maken mbt gezonde voeding met voldoende voedingsstoffen, waarbij ons lichaam gezond, fit en slank is.

Bodytec Purmerend biedt u doelgericht afslank programma dat u helpt om snel en verantwoord af te vallen. De basis van ons succesvolle afslankprogramma is een persoonlijk, op maat gemaakt voedingsprogramma. Het pakt de oorzaken van overgewicht aan en brengt de hormoonhuishouding in weer balans.

Je leert wat je wel en wat je niet moet eten en welke hoeveelheden goed voor jou goed zijn. Om jou lichaam optimaal te laten voelen. Het zijn lekkere en afwisselende menu’s waarbij het belangrijk is dat jij je na de maaltijd verzadigd voelt. Stop met dieeten en start met goed eten!

Heeft u interesse in onze voedingsprogramma’s of wil u hier meer informatie over neem dan contact met ons op.

Contact