bodytec purmerend personal ems training

DE VOORDELEN VAN EEN EMS WORKOUT

Verhoogt de vetverbranding

Val je wel af, maar niet op de juiste plaatsen? Of heb je het idee dat je wel afvalt maar geen vet verliest…
Dan is de Bodytec training jouw oplossing. De Miha Bodytec EMS workout gaat verder waar andere traditionele trainingen stoppen. Alle grote spiergroepen worden gelijktijdig geactiveerd en zelfs de moeilijke te bereiken spieren worden getraind.
De metabole en enzymactiviteit worden verhoogd en het energieverbruik stijgt. De spieren worden opgebouwd, overtollig vet wordt omgezet in energie en met succes afgebroken – een effect dat nog uren na de training doorgaat! De resultaten zijn zichtbaar: een effectief en duurzaam verbeterd figuur door de opbouw van vetvrije spiermassa met gelijktijdige vermindering van overmatig lichaamsvet.

Verbetert de lichaamscontouren

Ben je niet tevreden over je figuur? Onderzoeken aan de Universiteit van Bayreuth hebben bevestigt dat de een Bodytec EMS workout zeer effectief is voor het verbeteren van de lichaamscontouren.
Na 6 weken trainen werd het volgende door de proefpersonen bevestigd:
• Vrouwen verloren gemiddeld 1,5 cm van hun taille en heupen
• Mannen verminderden de buikomvang met 2,3 cm
• Bij mannen werd een spieropbouw geconstateerd van 1-2 cm op de benen, bovenarmen en borsten
• 87% van de deelnemers waren enthousiast over de zichtbare resultaten en hadden een beter zelfbeeld
• 89% voelde zich strakker na de training
• mensen met overgewicht verloren gemiddeld 3,5 kilo en 9% lichaamsvet, evenals 6,5 cm in de taille en 2 cm van de omtrek van hun bovenarm, na slechts 13 weken trainen
senioren (ouder dan 65) verloren 6,8% van hun buikvet en 6 cm van hun tailleomtrek met een trainingsfrequentie van 1 x trainen in 5 dagen

Bevordert de spiergroei, (ook na blessures of operaties)

De Miha Bodytec EMS workout gaat verder waar andere traditionele trainingen stoppen. Alle grote spiergroepen worden gelijktijdig geactiveerd en zelfs de moeilijke te bereiken spieren wordt getraind. Bij een traditionele training activeer je maximaal 30% van de spier, bij een bodytec tr wordt maar liefst 90% geactiveerd
De metabole en enzymactiviteit worden verhoogd en het energieverbruik stijgt. De spieren worden opgebouwd, overtollig vet wordt omgezet in energie en met succes afgebroken – een effect dat nog uren na de training doorgaat! De resultaten zijn zichtbaar: een effectief en duurzaam verbeterd figuur door de opbouw van vetvrije spiermassa met gelijktijdige vermindering van overmatig lichaamsvet.

De huid wordt strakker en stralender

Naar mate je ouder wordt gaat het collageengehalte in de huid achteruit, daardoor wordt de huid slapper en minder veerkachtig. De krachtige spiercontracties tijdens de Bodytec EMS workout stimuleren de productie van collageen waardoor de huid weer strakker wordt en soepeler aanvoelt.

zichtbaar, de lichaamscontouren verbeteren en cellulite verminderd of kan worden voorkomen.

Vermindert cellulites

Twee oorzaken van cellulites zijn een verminderde bloedcirculatie. En verkeerde voeding Door de Bodytec EMS workout wordt de doorbloeding van de huid verbeterd en energieverbruik langdurig verhoogd waardoor de cellulites verminderd of kan worden tegen gegaan Wij kunnen uw ook helpen met een voedingsadvies waardoor de cellulites aanzienlijk kan verminderen.

Vermindert rug en nekklachten

Heb je net als veel Nederlanders last van rugpijn en wil je hier nu eindelijk eens vanaf. Boek dan nu een proefles bij de Bodytec Purmerend.

Eén van de belangrijkste oorzaken is te weinig beweging, langdurig zittend in dezelfde houding werken, slijtage van de wervelkolom of overgewicht. Tijdens de training werken we aan de diepere lagen van de spiergroepen in de romp. Door deze spiergroep te versterken, worden rug-, schouder- en nekklachten verminderd.
Uit onderzoek van de universiteit van Bayreuth in Duitsland bleek dat na 6 weken trainen met de Bodytec EMS 88% van de geteste personen verminderde rugpijnklachten had. Meer dan 30% van deze groep meldde zelfs dat hun terugkerende rugpijn was verdwenen.
Zet de eerste stap naar pijnvermindering!

Vermindert pijnklachten bij arthrose

Heb je net als veel Nederlanders last van artrose en wil je jouw pijnklachten verminderen! Boek dan nu een proefles bij de Bodytec Purmerend
Door middel van de bodytec training kunnen we de spieren versterken met verminderde belasting van de gewrichten. Tijdens de training werken we aan de diepere lagen van de spiergroepen. Door de spiergroepen te versterken, kunnen bijvoorbeeld de nek-, schouder-, rug-, heup-, knie- en enkelklachten worden verminderd. Bepaalde voedingsmiddelen kunnen het ontstaan van artrose versnellen en verergeren. Wij kunnen u tevens helpen met een voedingsadvies zodat u de juiste keuzes kan maken.

Verbetert de instabiliteit van de gewrichten

Door middel van een bodytec EMS workout kan specifiek op het instabiele gewricht de diepe spierlagen getraind worden. Tijdens de training werken we aan de diepere lagen van de spiergroepen. Door de spiergroepen te versterken, kan de instabiliteit verminderd worden van bijvoorbeeld enkel-, knie-, heup-, rug- en schouder.

Vermindert de incontinentie

Er is niks vervelender dan urineverlies. Bij een niesbui houd je het niet droog of je wordt ermee overvallen op een onverwacht moment. Het is een kwaal die vaker voorkomt dan u denkt. Training met bodytec kan incontinentie voorkomen of verminderen door het versterken van de bekkenbodemspieren. Dit kan al in een paar trainingen. Uit onderzoekstudies van de Universiteit van Bayreuth bleek dat bij de geteste personen 75% een verbetering zag bij de incontinentieproblemen. 33% was zelfs genezen. Dit na een trainingsperiode van 6 weken.
Versterk je bekkenbodem!